Në tregun e këmbimit valutor sot një dollar amerikan blihet me 106.5 lekë dhe shitet me 107.4 lekë.

Ndërkohë euro blihet me 113.5 lekë dhe shitet me 114.2 lekë.

Paundi britanik ka pësuar një rënie të ndjeshme. Sot ai blihet me 128 lekë dhe shitet me 129.7 lekë.