Monedha e eurozonës shitet sot me 116.8 lekë.

Dollari amerikan këmbehet me 107.8 lekë.

Paundi britanik kap sot vlerën e 133 lekëve.

Dollari kanadez këmbehet në tregun valutor me 82 lekë.

Franga zvicerane kap vlerën e 116.4 lekëve.

Dhe së fundmi jeni japonez, shitet me 0.83 lekë.