Është hedhur shorti i 1/8 të Champions League. Përballja më e fortë shihet ajo mes Bayern dhe Atletico-s së Simeones.

Gjithashtu kemi një ritakim të dy rivalëve Messi-Ronaldo pasi PSG do të ndeshet me Manchester United.

Më poshtë keni të gjitha përballjet:

Inter – Ajax

Salzburg – Liverpool

Bayern Munchen – Atletico Madrid

Real Madrid – Benfica

Manchester City – Villareal

Sporting Lisbon – Juventus

PSG-Manchester United

Chelsea – Lille

Shorti përfshinte 16 skuadra. Vendet e para në grup ishin Ajax, Bayern Munich, Juventus, Lille, Liverpool, Manchester City, Manchester United dhe Real Madrid.

Vendet e dyta ishin Atletico Madrid, Benfica,Chelsea, Inter, PSG, Salzburg, Sporting dhe Villareal.

Ndeshjet e para do të zhvillohen në datat 15/16/22/23 shkurt, ndërsa ndeshjet e kthimit do të luhen më 8/9/15/16 mars.