Një nënë në Birmingam, Britani ka marrë një lajm të kobshëm pas përpjekjeve për të sjellë në jetë binjakë: jekët i vranë gabimisht.

Ngjarja fatale ndodhi pas ndërhyrjes së mjekëve për të shpëtuar binjakun e shëndoshë, pasi njëri prej tyre nuk ishte zhvilluar mjaftueshëm dhe pengonte lindjen e tjetrit. Përveç kësaj, rreziku që të lindin të vdekur ishte tejet i lartë.

Duke pasur parasysh rreziqet, u mor vendimi që t’i jepej fund jetës së fëmijës së sëmurë për të shpëtuar të paktën tjetrin, por nuk ndodhi kështu. Kirurgët bënë një gabim trashanik dhe ngatërruan foshnjen duke i vrarë të dy fëmijët.