Ndihmës trajneri 36-vjeçar, AE Mani, u rrëzua në stadiumin Kambos gjatë stërvitjes këtë pasdite.

Njerëzit e ekipit nxituan pranë tij për ndihmën e parë dhe më pas ai u transportua me ambulancë në Spitalin Kalamata, ku fatkeqësisht u shpall i vdekur.

Kostas ARGYROPOULOS , i njohur si “Colca” kishte lënë futbollin në vitin 2018 për shkak të problemeve shëndetësore.

Ai kishte luajtur në shumë ekipe gjatë karrierës së tij futbollistike, përfshirë Messiniakos, Pamisos, Thrasyvoulos, Panayialios, Kyparissia, Anagennisi Paralias, Panthuriakos dhe AE Mani.