Të paktën 25 persona , përfshirë tre fëmijë , u vranë pasi një autobus ra nga një shkëmb në Bolivinë qendrore.

Autobusi, me 33 pasagjerë , u përplas në një shkëmb 400 metra të hënën në mëngjes.

Aksidenti vlerësohet të jetë shkaktuar nga një manovër e rrezikshme, në përpjekje për të shmangur përplasjen me një automjet tjetër.

Mes të vdekurve janë tre fëmijë, njëri një vjeç dhe dy të tjerët gjashtë vjeç.

Ky është aksidenti i tretë i madh me autobus në Bolivi vitin e fundit.