Në kursin e Këmbimit Valutor sot vihet re një rritje e lehtë e Dollarit, Euros, Paundit Britanik dhe Frangës Zvicerane.

Më poshtë do të gjeni kursin e këmbimit valuator të përditësuar:

Dollari: Blihet 106.2 Shitet 107.1

Euro: Blihet 120.4 Shitet 121

Paundi Britanik : Blihet 142.8 Shitet 144

Franga Zvicerane: Blihet 115.5 Shitet 116.3