Në kursin e Këmbimit Valutor sot vihet re një rritje e lehtë e Dollarit, Euros, Paundit Britanik dhe Frangës Zvicerane.

Më poshtë do të gjeni kursin e këmbimit valuator të përditësuar:

Dollari: Blihet 106.8 Shitet 107.8

Euro: Blihet 121.1 Shitet 121.8

Paundi Britanik : Blihet 144.3 Shitet 145.5

Franga Zvicerane: Blihet 115.3 Shitet 116.4