Antonela dhe “Big Mama” javën e kaluar u përfshinë në një debat të ashpër, çka bëri që këngëtarja të lërë shtëpinë e e Big Brother.

Teksa dëgjoi komentet e bëra nga shumica e banorëve kundrejt saj, Antonela nuk nguroi të ”përgëzonte” ata për gjithë sulmet e kryera.

Antonela pranoi se është natyrë provokuese, duke theksuar se në garë nuk është për ato 100 mijë euro.

‘’Mbi të gjitha duhet të jemi njerëz. Unë jam natyrë provokuese dhe kështu më ka bërë Zoti. Unë e kam pranuar karakterin tim dhe nuk ka asnjë njeri mbi Tokë që mund të më bëjë të ndryshoj. Unë nuk jam këtu për 100 mijë euro pasi fatmirësisht i kam aq, por këtu nuk jam për të treguar pasurinë time. Më vjen mirë që kam ardhur unë që të gjithë keni mundësi të flisni për dikë’’,– tha ajo e prekur.

Ndërkaq ajo shpjegon edhe arsyen e akuzës së shumëpërfolur ndaj ‘’Big Mamës’’.

‘’Ia thash sepse më akuzoi si femër e ulët, për më tepër unë tek nëna nuk fal. Me Arjolën jam zënë për një fjalë më të vogël dhe do isha hipokrite nëse nuk do t’ja thoja edhe ‘Bigut’ këtë gjë’’,- shtoi ajo e përlotur.