Një fans i zjarrtë i Borës ka mbërritur këtë të shtunë në afërsi të shtëpisë së Big Brother dhe i ka çuar një mesazh Donaldit, i cili padyshim që është ndjerë keq nga e gjithë kjo situatë. Kur kanë dëgjuar zhurma banorët e kanë pyetur se kush ishte ai, dhe djali përgjigjet: o Donald, o maskara, jam fans i Borës.

Në këto momente e vetmja që ka një përgjigje është Beniada, që i thotë: E mirë, ik fli gjumë tani.

Kujtojmë se një nga rregullat kryesore të Big Brother është që banorët të jenë totalisht të izoluar dhe të mos marrin informacione nga jashtë, dhe nuk dihet ende pse në këtë rast djali që pretendon se është fans i Borës ka thyer elementët e sigurisë.