Pamje të rënda janë regjistruar në kamera nga një qytetar i zonës, ku shihet qartë momenti kur një grua shtatzënë përpiqet të hidhet nga dritarja e katit të dytë për t’i shpëtuar rrahjes së supozuar të shkaktuar nga burri i saj para se ai ta tërheqë përsëri në apartamentin e tyre në Brazil.

Incidenti shqetësues u regjistrua të shtunën nga banorët në qytetin Duque de Caxias të Rio de Janeiro.

Pamjet filmike tregojnë Maria José, 35 vjeç, duke e vendosur këmbën e majtë mbi dritare, por bashkëshorti i saj Vitor Batista, 32 vjeç, duket se i tërheq kokën dhe e fut atë përsëri në apartament, shkruan – Daily Mail.