Thellohet më shumë tragjedia e ndodhur në Velipojë në datën 4 korrik të këtij viti, ku si pasojë e shpërthimit të një bombule gazi në një hotel, ndërruan jetë Danjela Gjoka 19-vjeçe dhe Klarisa 15 vjeçe (motra) dhe nëna e tyre Alketa Gjoka si pasojë e djegieve të shumta të marra gjatë flakve.

I vetmi i mbijetuar ishte djali 12 vjeçar Enrik Gjokaj, por fatkeqësisht ditën e sotme u mor vesh se edhe ky if undit sapo ka ndaërruar jetë duke e thelluar kështu tragjedinë e ndodhur.