Skandali i publikimit të listave të pagave të mijërave qytetarëve në Republikën e Shqipërisë nuk mund t’i shpëtonte rrjeteve sociale.

Ky skandal është bërë objekt humori dhe talljeje në rrjetet sociale. Faqet e njohura të memeve publikuan mesazhe të ndryshe me përmbajtje ironie dhe humori rreth ngjarjes së publikuar se fundmi.

Madje ka pasur dhe raste të sherreve mes bashkëshortëve.

Shihni fotot e mëposhtme: