Një incident ka ndodhur në shown televiziv “It’s my love” në Kosovë, ku dy nga konkurrentet janë rrahur me njëra tjetrën.

Ina dhe Albana, të cilat edhe ishin të ulura afërt njëra tjetrës, për një moment filluan ta sulmojnë njëra-tjetrën gjatë emisionit.

E gjithë kjo ndodhi pasi një debati ku Albana kërkonte nga Ina që të mos flasë më, derisa kjo e fundit e revoltuar e përfundoi bisedën duke filluar sulmin fizik ndaj konkurrentes.

“Mshele”, dëgjohet duke thënë Albana.

“Kujt po i thu mshele?”, pyet Ina.

“Kujna je t’u i thanë mshele?”, vazhdoi Ina.

“PO MSHELE THASH”, i është përgjigjur me piskamë Albana.

Ina e sulmon fizikisht Albanën, për arsye jo edhe aq të qarta.