Policia britanike ka mundur të arrestojnë 3 grabitës, të cilët akuzohen për vjedhjen e pesë makinave.

Siç shihet dhe në videon e publikuar, ku është fiksuar një nga grabitjet e tyre, tre hajdutët, përdorin për të hapur makinat një telekomandë. Ata e hapin mjetin me një të komandë e më pas largohen me shpejtësi.

Mësohet se kosto e pajisjes, vërtitet diku te 22 mijë euro. Hajdutët sipas mediave janë dënuar me disa muaj burgim, ndërsa autoritetet janë duke hetuar origjinën e pajisjes.

https://youtu.be/Ptl51NDGkYk