Një oficer shpëtoi një pasagjer nga rënia në hendekun midis skajit të platformës dhe një treni në lëvizje në Purnia, Indi.

Pamjet e publikuara nga Reuters tregojnë se pasagjeri bie dhe më pas tërhiqet zvarrë me këmbët e varura mes trenit në lëvizje dhe shinave. Më pas, oficeri ndërhyn dhe e tërheq.