Të gjithëve na ka ndodhur të shohim gjarpërinjë në realitet ose në foto dhe video, por një qytetar në Elbasan ka filmuar një gjarpër me dy koka. Video është publikuar në rrjete sociale dhe komentet kanë qenë të shumta për këtë gjarpër të “çuditshëm”.