Memet dhe fotot që po qarkullojnë online për luftën në Ukrainë kanë tërhequr vëmendjen e kryeministrit Edi Rama. Ai ka ndarë mëngjesin e sotëm një fotomontazh të një fëmije që bën nevojat personale pranë një tanku rus

Fotoja montazh është pikasur edhe nga ndjekësit të cilët i thonë:

‘Montazh, po mesazh i bukur’.