Reperin nga Gjilani së fundmi ka publikuar një video duke sharë Unikkatilin dhe i nervozuar del nga makina ku fillon ta godasë një qytetar që thjesht ia bëri me drita nga mjeti i tij. Kjo video është bërë virale në rrjetin social “Tik-Tok”, ku reperi godiste me shuplaka një djalë, që nuk dukej në video dhe më pas futet në mjetin e tij e largohet.

“Kush o këtu veç një gangster, a, kush o?,”– ishin fjalët e reperit.