Situata e krijuar pas marrdhënies së re të dashurisë me Beatrix, bëri që aktori të shkruajë në një nga xhamat e shtëpisë: “Më nxirrni që këtu!”.

Video dhe foto nga ky moment bënë xhiron e rrjetit dhe u interpretuan në mënyra të ndryshme, përgjithësisht si një thirrje për ndihmë nga ana e aktorit. Pas situatës në fjalë, në shtëpi ka mbërritur një zarf i zi ku kishte një paralajmërim dhe nëse këto situata do përsëriten Donaldi do dënohet.

Kujtojmë se pasi shkroi: “Më nxirrni që këtu!”, Donaldi vazhdoi me: “Ose jo, jo!”, duke treguar se ishte një lojë.