Ka një investim që solli një fitim prej 8,535.47% në vitin e fundit. Kjo do të thotë që nëse do të kishit investuar 100 dollarë në shtator 2020, sot do të kishit 8,635.47 dollarë.

Bëhet fjalë për “Dogecoin”, i cili është investimi më i mirë i vitit të kaluar me aksionet dhe kriptovalutat më të njohura të “Wall Street”.

Në vendin e dytë dhe të tretë me 10 investimet më të mira të vitit janë përsëri kriptovalutat, përkatësisht “Binance Coin” dhe “Ethereum”. Në të dy rastet, një investim prej 100 $ një vit më parë tani vlen respektivisht 2,002 $ dhe 789 $.

Në top 10 është “Moderna”, kompania që prodhon një nga vaksinat e koronavirusit. Nëse do të kishit investuar 100 dollarë në aksionet e Moderna një vit më parë, sot do të kishit më shumë se 600 dollarë.

Sa i përket kriptomonedhës më të famshme, “Bitcoin”, nëse dikush do të kishte investuar 100 dollarë një vit më parë, ata do të kishin katërfishuar paratë e tyre deri më sot.