Në puntatën e sotme të emisionit të dashurisë “Për’Puthen” është transmetuar takimi i Brunos dhe Florjanës. Këta të fundit ishin shumë të afërt në takimin mes tyre. Florjana e ftoi atë tek shtëpia e saj, ndërsa në një moment pasi konsumuan disa gota verë Bruno u zhvesh para saj. Pas kësaj ata u puthën dhe u përqafuan, ndërsa nuk munguan edhe provokimet ndaj Florjanës.

Pjesë nga biseda:

Bruno: Ku është dhoma?

Florjana: Unë kam dhoma sa të duash, mund të zgjedhësh.

Bruno: E mirë i fikim kamerat?

Florjana: Vetëm një dhomë është me krevat dopio, të tjera janë me tek.

Bruno: S’ka gjë edhe tek.

Florjana: Pse të pëlqen ngushtë?