Një shpërthim masiv ka ndodhur në një mjedis industrial në Angli.

Tym i madh, erë e fortë kimike dhe zjarri ka përshirë një perimetër të Juno Drive në Leamington Spa.

Një person rezulton i humbur ndërsa banorët që jetonin në një perimetër prej 70 metrash larg vendit të ngjarjet janë evakuar.

Ky shpërthim pritet të sjellë një ndotje të madhe në ajër dh tokë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here