Xhemi Shehu ka treguar se nuk i pëlqen shumë të jetë në qendër të vëmendjes dhe ruan jetën private me hermetizëm.

Sidomos dy djemtë e saj dhe bashkëshortin që shumë rrallë i ekspozon në rrjetet sociale.

Gjatë një interviste virtuale me ndjekësit e saj në Instagram, moderatorja është pyetur se pse nuk flet kurrë për bashkëshortin. Kështu ajo ka ndarë një foto me të, ku partneri i saj është me kurriz nga kamera dhe shkruan se ai ka zgjedhur të jetë larg mediave. Por, shkruan se edhe 100 jetë po të kishte ai do ishte zgjedhja e saj gjithmonë.

“Nuk ka rrjete sociale prandaj respektoj zgjedhjen e tij. Gjithsesi, është njeri, baba dbe bashkëshort shumë i mirë. Do të ishte gjithmonë zgjedhja ime edhe po të kisha 100 jetë!”- shkruan Xhemi.