Agroni dhe Mirela janë përballur në rubrikën “Shihemi në Gjyq”, ballafaqim që ka shkaktuar dhe skena në studion e programit ‘E diela shqiptare”. Agroni e konsideroi ulje autoriteti faktin që gruaja e tij Mirela kërkonte divorcing pas 32 viteve martesë. Ai tha se ndihet i turpëruar dhe bëri një krahasim me djemtë e rinj.

Pjesë nga biseda:

Agroni: Nuk më ul dot ti mua autoritetin se jam i datëlindjes së ’67-s unë. Mos kujto se jam nga këta të ’90-s unë që veshin brekët e grave.

Mirela: Le të jesh

Eni Çobani: Dëgjo, dëgjo

Agroni:Po ik o, ku do vete unë, shiko ç’a bën ajo, më turpëroi mua