Shqipëria pësoi një humbje turpëruese 0-5 në transfertë ndaj Anglisë në “Wembley”, në ndeshjen e vlefshme për kualifikueset e Katar 2022.

Mirëpo, teksa luhej ndeshja një tifozë kuqezi, siç duket i mërzitur me rezultatin ka shkaktuar një incident nga i cili e ka pësuar rëndë.

Sigurimi i stadiumit fillimisht duket se e kanë paralajmëruar tifozin, mirëpo ai nuk i ka marrë parasysh këshillat.

Pak minuta më vonë, kanë ndërhyrë policia britanike, duke e arrestuar tifozin e Shqipërisë, i cili duket se jeton në Angli, pasi u drejtohet policëve në gjuhën angleze. Tifozi me gjasë do të qëndrojë disa orë në polici dhe më pas do të lirohet kundrejt një gjobe.

https://v16-web.tiktok.com/video/tos/useast2a/tos-useast2a-pve-0068/d14c9a85fad64276b74b2f056d1ca48c/?a=1988&br=5440&bt=2720&cd=0%7C0%7C1&ch=0&cr=0&cs=0&cv=1&dr=0&ds=3&er=&expire=1636836123&ft=wUyFfFI6kag3-I&l=202111131441410101890722183977B5D8&lr=tiktok_m&mime_type=video_mp4&net=0&pl=0&policy=3&qs=0&rc=M3ZkeTM6Zm1pOTMzNzczM0ApaWVnZzc6Zjw0N2c0Zzk2M2cuci41cjRnMDRgLS1kMTZzcy0yMDRjYzUvNWI2NDZeY2E6Yw%3D%3D&signature=9c5802500310ecf2b7429f19fa6d0081&tk=0&vl=&vr=