Ish-pronari i ekipit të Palermos, Maurizio Zamparini dhe familja e tij janë duke përjetuar një dhimbje të madhë, pasi djali i tij 23-vjeçar u gjet i vdekur në apartamentin e tij në Londër.

Ish -presidenti, 60 vjeç, ishte dje duke shkuar në kryeqytetin anglez me partneren e tij Laura Giordani, 53 vjeç, pasi djali i tyre Armando u gjet i vdekur të enjten në mëngjes.

Armando, 23 vjeç, u gjet në apartamentin e tij në Mayfair, ku kishte jetuar për disa vjet me një mik dhe vetëm një ditë para se të fillonte një punë të re, kishte ndërruar jetë.