Kiara hapi ‘Kutinë e Pandorës.

Lajmi i mirë ishte udhëtimi çift me Luizin në Maldive.

Lajmi i keq ishte nominimi i tre banorëve.

Kiara nominoi menjëherë Oltën, Dean dhe Tean.