Një shpërthim ka trembur banorët e një pallati në rrugën “Njazi Meka” në kryeqytet në orët e para të së dielës.

Njoftohet se policia ka marrë njoftim rreth orës 06:56, për një shpërthim të ndodhur rreth orës 03:00 të mëngjesit, në sheshpushim e pallatit.

Nga veprimet paraprake të kryera nga grupi hetimor dyshohet se zhurma ka ardhur si pasojë e plasjes së një kapsolle me lëndë piroteknike e konfirmuar dhe nga eksperti anti-eksploziv, pa shkaktuar asnjë dëm material.