Deputetja e Partisë së Lirisë Monika Kryemadhi është në një lidhje në emisionin Opinion.

E pyetur mbi akuzën e dorëzuar në SPAK ndaj saj dhe familjes dhe kryerjen e një ndërhyrjeje estetike me vlerë 286 mijë euro, Kryemadhi tha: “Edhe seksin të kisha ndërruar, nuk do kisha paguar aq. Ju jeni një çun tirone e dini shumë mirë që nuk kushton asnjë përmbajtje në atë vlerë parash. Tani edhe Kardashian të jesh nuk kushton aq para.