Fjorela Peto 22 vjeç, është e reja e cila hyri ndër të parat në Përputhen dhe me ëmbëlsinë dhe qetësinë e saj bëri për vete shume djem. Fierakja pati disa takime me Mevlanin por dukej se asgjë më shumë nuk lindi në takimet e tyre derisa papritmas ajo njoftoi daljen nga programi.

Sjellja e saj e tërhequr kishte bërë konkurrentët të dyshonin se ishte me dikë jashtë, derisa ajo vetë e pranoi publikisht se është në njohje me dikë.

Por si ka ndryshuar jeta e Fiorelës në kaq pak kohë? Sipas burimeve nga mediat rozë, ajo do të bëhet së shpejti nënë e një vajze, që ka zgjedhur emrin Evita dhe do të shpërngulet në Belgjikë pas celebrimit me partnerin.