Ish-kryeministri Sali Berisha ka marrë fjalën në protestën që po mbahet ditën e sotme para kryeministrisë.

Berisha ka lëshuar një paralajmërim për kryeministrin Edi Rama, duke i thënë se do duhet të përballet me popullin.

“Edi Rama, monizimin tënd do ta arkivojmë në shtëpinë e turpit të historisë. Edi Rama, monizimin tënd do ta arkivojmë së bashku me ty, por ti ashtu siç ushton ky shesh e ke vendin në burg dhe në regjim special dhe atje do të të çojmë.

Këto ditë, këto kohë mediat e Britanisë së Madhe, mediat e Evropës kanë shkruar se shqiptarët ikin nga varfëria. Shqiptaret vërtet janë më të varfër, por mos harroni se ata janë njerëzit më të vjedhur. Asnjë komb në asnjë vend nuk ka si në Shqipëri, njerëz të vjedhur deri në palcë nga qeveritarë të pangopur, nga qeveritarë që nuk kanë moral, ligj, kushtetutë, por kanë vetëm kodin e mafies, të drogës, të vjedhjes dhe të dëbimit të shqiptarëve.

Miqtë e mi, ne jemi sot në fillim të betejës tonë të madhe. Edi Rama e keni konstatuar të gjithë se është shndërruar në ordiner, që kalon nga mikrofoni në mikrofon në gjuhën më të ultë më perverse dhe më të turpshme. Keni parë si në parlament ai flet dhe bën të skuqen me fjalorin e tij çdo fëmijë, çdo vajzë, grua, nënë dhe prind.

Tani unë do ti them këtu para jush, të jesh i sigurt se mund të të përgjigjemi në të gjitha mënyrat që ti e meriton, por po të komunikoj sot këtu, vendimi është marrë. Atje së shpejti do vijë gjykatësi sovran, do vijnë këta burra dhe gra se i kanë dy fjalë me ty, më mirëpriti këta se ne mund të të përgjigjemi siç do ti.”- tha Berisha.