TAJLANDE – Ngjarja ka ndodhur në futbollin tajlandez, por tani ajo është bërë virale dhe ka pushtuar rrjetet sociale.

Në një ndeshje në Tajlandë, një lojtar nuk e ka marrë për mirë ndërhyrjen nga prapa dhe shtyrjen në shpinë, që mori nga një lojtar i ekipit kundërshtar. Dhe futbollisti Aitsaret i Bangkokut vendos vetë për t’u hakmarrë…

Pasoja e këtij gjesti të ndodhur, nuk kanë qenë, as më shumë dhe as më pak, por vetëm 3 vjet dënim me burg për lojtarin e Bangkokut këtë sulm brutal… ku viktima ka patur nevojë për t’u qepur 24 herë në fytyrë.