Skenat e xhelozisë së Fifit në Big Brother Vip nuk kanë fund. Së fundmi, Graniti dhe Semi janë larë bashkë, disa ditë më parë Fifi kishte refuzuar. Menjëherë ajo i ka kërkuar llogari modelit nga Kosova.

“Si kalove në dush? A kalove mirë? A u fërkove mirë? Dëgjova se nuk ishe larë vetëm”, e pyeti ajo.

Graniti: Ua, kaq thellë ka mbërritur xhelozia ë? Po ti e di që ne shokë jemi

Fifi: Veç po pyes, nuk po them gjë

Graniti: Po e di që po dëshiron të thuash

Fifi: Si u ndjeve kur u lave? A ja fërkuat njëri-tjetrit shpinën?

Graniti: Jo, jo, nuk ka shanse

Fifi: Veç po pyes, a nuk prite dot sa të lahej ajo e pastaj të hyje ti?

Graniti: Po isha i djersitur.