Nuk ndalen sherret mes banorëve në BBV.

Pas largimit të Big mamës, konfliktet kanë vazhduar mes ‘grupit’ që mbron Antonelën, dhe ‘grupit’ që i jep të drejtë Big Mamës.

Donaldi i ka dalë në mbrojtje me mjaft devotshmëri Antonelës.

Ai i është hakërryer Ilirit për debatet me Antonelën.

Ndërkohë, Iliri, me qetësi, i ka shpjeguar se Antonela, nëse nuk do bënte Për’puthen, nuk do të ishte në Big Brother.

Gjithashtu, ai shtoi se në Big Brother, priste persona të një niveli të lartë artistik dhe jo një si Antonela.

Donaldi dhe Iliri janë dy banorët pretendentë brenda shtëpisë. Ata gjithmonë gjejnë raste për të denbatuar me njëri-tjetrin.