Monedha e eurozonës shitet sot me 115.1 lekë.

Dollari amerikan këmbehet me 108.5 lekë.

Paundi britanik kap sot vlerën e 130.5 lekëve.

Dollari kanadez këmbehet në tregun valutor me 81 lekë.

Franga zvicerane kap vlerën e 116.4 lekëve.

Dhe së fundmi jeni japonez, shitet me 0.83 lekë.